Gerardo Vitiello d.o.o.
Vitiello GerardoO namaVitiello Gerardo

Upoznavanje društva Arredi Contract & Gerardo Vitiello


Sjedište društva Arredi Contract & Gerardo Vitiello d.o.o. nalazi se u Italiji a proizvodnja u Hrvatskoj, Umag. Djelatnost je namještaj - od projektiranja, proizvodnje do montaže uz individualna rješenja za svakog klijenta.

Ovim putem želimo Vam ukratko predstaviti našu tvrtku Arredi Contract & Gerardo Vitiello d.o.o.

Sjedište društva Arredi Contract & Gerardo Vitiello d.o.o nalazi se u Italiji u regiji Emilia -Romagna. Ove godine otvorili smo pogon proizvodnje u Hrvatskoj, Umag, Čepljani 5F.

Nudimo obilje usluga usmjerenih primarno hotelijerstvu. Isto tako, oblikujemo individualna rješenja za svakog našeg klijenta prema njegovim željama i potrebama. Možemo se pobrinuti za samo jednu ili više faza projekta.

Primarna djelatnost proizvodnja i savjetovanje

Naša je primarna djelatnost proizvodnja i savjetovanje, no angažirate li nas, vršimo i projektiranje, dostavu te montažu.

Po potrebi u izvršavanje projekta možemo uključiti nekoga od naših General Contractor partnera, koji se, prema dogovoru, mogu baviti cijelim projektom do u detalje.

Nudimo uslugu savjetovanja za postojeće objekte, stavljajući na raspolaganje naše iskustvo i višegodišnje znanje u sektoru opremanja objekata namještajem te Vas pritom upućujemo na najadekvatnije materijale i proizvođače s najboljim omjerom kvalitete i cijene.

Snaga naprednih rješenja

Naša je snaga u pružanju naprednih rješenja u suradnji s inovativnim tvrtkama koristeći pouzdane materijale istovremeno usklađujući estetiku i funkcionalnost uz smanjenje troškova.

Obogaćeni stečenim radnim iskustvom imamo jasnu viziju o hotelijerskom sektoru na talijanskom i europskom tržištu, te zahvaljujući jakoj mreži kontakata i imajući na umu misao „vrijeme je novac", u mogućnosti smo drastično smanjiti troškove proizvodnje.

Zahvaljujući tome naša će tvrtka uštedjeti vrijeme Vašim projektantima, arhitektima i suradnicima te posrednike svesti na minimum.

Montaža namještaja Gerardo Vitiello d.o.o.

Montaža namještaja za stambene objekte, poslovne prostore, hotele.. na internacionalnom nivou

Naša je aktivnost također usmjerena na sektor montaže namještaja za stambene objekte, poslovne prostore, urede, izložbene salone, restorane, hotele, apartmane, kako na nacionalnom tako i na internacionalnom nivou.

Pratimo projekt od početne faze, odnosno logistike u tvornici, preko distribucije, montaže pa sve do završne faze i najsitnijih detalja.

Moderna oprema i visoko specijalizirano osoblje

Naša tvrtka posjeduje najmodernija vozila i opremu te ima visoko specijalizirano osoblje koje se kontinuirano stručno usavršava što nam omogućuje dobivanje kvalitetnih rezultata i rješavanje problema direktno u tvornici poštujući dogovoreni rok izvedbe.

U našim tvornicama organizacija i učinkovitost su na prvom mjestu, kao i čistoća i sigurnost na radu.

Neizostavna je prisutnost jednog ili više upravitelja koji koordiniraju sve faze: od logistike do montaže i testiranja te praćenja dnevnih izvještaja. Jamče kupcu napredak rada, omogućuju sudjelovanje u fazama obrade i pravovremenu intervenciju.

Naši upravitelji imaju mogućnost interakcije i s tvrtkom i s kupcem, čime se nastoji osigurati dogovoreno vrijeme isporuke.

Poštujemo i primjenjujemo sve sigurnosne propise na radu vodeći posebnu brigu o sigurnosti i zdravlju naših zaposlenika.