Tko Smo

HOMEGerardo Vitiello d.o.o.


Sv. Anton 36

52466 Novigrad - Cittanova

Hrvatska

                     Tel. +39 320 8866680

                            +39 366 5212601Profesionalnost, Iskustvo, Kvaliteta i

Jamstvo vremena isporuke.

O Nama


Vitiello Gerardo d.o.o. je tvrtka sa dvadeset i pet godina iskustva u skupštini namještajem i opremom za smještaj, rezidencijama, maloprodaja i uredima, domaćem i inozemnom tržištu. Naša snaga je sposobnost da zadovolji potrebe klijenata nudeći izvanrednu uslugu i izvrsnu kvalitetu, brigu o radu povjerio nam u detalje.

Naši tehničari i suradnici, uz izvrsnu profesionalnu obuku, volim raditi svoj posao dobro i uvijek biti tehnički do danas, su na usluzi za sve provođenje problema kroz korištenje naprednih tehnologija.

Usmjeravanje na rješavanje problema, možemo nositi svaki projekt, čak i najsloženijih, od logistike do testiranja, poštujući rokove isporuke.


Naša vizija je da u cilju da postoji, tvrtka mora imati korisnu svrhu. To se ne može usredotočiti samo na obavljanje njihovih svakodnevnih aktivnosti zaraditi pravi profit, ali, daleko iznad mora sudjelovati na dobrobit zajednice kojoj pripada. Svaki posao, kao i sve osobe, mora doprinositi društvu; Zahvaljujući kontinuiranom svakodnevnim naporima, njegov lik otkriva standarde kvalitete koji se staraju upravljanje svojim poslovima.

Za Gerardo Vitiello nadamo se da, zahvaljujući kvaliteti naših usluga i način na koji upravljamo našim kontaktima, u interesu istine, pravde i jasnoća, mi smo imali priliku da komuniciraju na određeni način, bezvremenske vrijednosti koje Moramo braniti svaki dan da postanu bolji građani bolje tvrtke, bolje zajednice.

Naši napori su stalno usmjereni na postizanje tu viziju i činimo sve što je moguće da bi veliku uslugu našim klijentima, društva i bližnjemu, sebe je počinio na najbolji od naših sposobnosti. (Vidi Etički kodeks)


_____________________________________________

KAKO DJELUJEMO

Naši zaposlenici i tehničari, upravljati radom povjerio nam odgovorno. Koordinira sve faze rada.......(nastavlja).

GDJE RADIMO

Mi djelujemo diljem način na koji je potražnja naša profesionalnost, navodimo u nastavku nekim mjestima .......(nastavlja).

REFERENCE

Naše poslovne kartice su naši klijenta tvrtke s kojima smo proveli posao vrlo reprezentativan   .............(nastavlja).Kontakt:


info@gerardovitiello.com

 Tel. +39 320 8866680

                            +39 366 5212601Gerardo Vitiello d.o.o.

Sv. Anton 36

52466 Novigrad - Cittanova

Hrvatska

VAT ID: HR29449036635