Tko SmoProfesionalnost, iskustvo, kvaliteta i

jamstvo o vremenu isporuke.

O nama


Gerardo Vitiello d.o.o. tvrtka je s dvadesetpetogodišnjim iskustvom u području ugradnje namještaja u stambene objekte, poslovne prostore, urede, izložbene salone,  uslužne salone, restorane, hotele, apartmane, kako na nacionalnoj, tako i na međunarodnoj razini. Naša je snaga sposobnost zadovoljavanja potreba kupaca nudeći besprijekornu uslugu i izvrsnu kvalitetu, detaljno vodeći brigu o radu koji nam je povjeren.


Naši zaposlenici i suradnici, uz kontinuirano stručno usavršavanje, znaju kako dobro obavljati svoj posao i uvijek biti tehnički u toku s vremenom, na usluzi su klijenta za rješavanje svih problema korištenjem naprednih tehnologija.


Usmjereni na rješavanje problema, u mogućnosti smo realizirati bilo koji projekt, čak i one složenije, od logistike do testiranja, uvijek poštujući dogovoreni rok izvedbe.

 

Naša je vizija da poduzeće mora imati svrhu i cilj. Dakle, fokus nije na svakodnevnom obavljanju posla radi zarade, već daleko iznad toga -  poduzeće mora težiti povećanju dobrobiti zajednice kojoj pripada. Svaka tvrtka, kao i svaki pojedinac, mora doprinijeti društvu; zahvaljujući stalnim i svakodnevnim naporima, sveukupna slika tvrtke otkriva težnju standardima kvalitete koji nadziru uspješno upravljanje poslovanjem.


Mi, iz tvrtke Gerardo Vitiello d.o.o., nadamo se da ćemo, zahvaljujući kvaliteti naših usluga i načinu upravljanja projektima – pravedno i jasno – dobiti priliku komunicirati s Vama kao našim klijentima, svakodnevno braneći vrijednosti nastajanja boljih građana, boljih poduzeća, bolje zajednice. Svi su naši napori konstantno usmjereni na ostvarivanje te vizije i činimo sve što je u našoj moći kako bismo našim klijentima, društvu i drugima pružili izvrsnu uslugu, obvezujući se na maksimalne učinke.

 (Vidi Etički kodeks)


_____________________________________________

NASLOVNICA


KAKO DJELUJEMO

Naši zaposlenici i tehničari rade odgovorno i precizno......(nastavite).

GDJE RADIMO

Nudimo naše usluge širom svijeta, gdje god se za time pokaže potreba.......(nastavite).

REFERENCE

Donosimo popis klijenata s kojima i dan danas uspješno surađujemo....(nastavlja se).Gerardo Vitiello d.o.o.

Sede legale:

Via Bataljuna p. Budicin 12

53466 Novigrad - Cittanova

Hrvatska - Croazia

VAT ID: HR29449036635Contact:


info@gerardovitiello.com

 Tel. +39 320 8866680

                   +39 366 5212601

Sede operativa:

Sv. Anton 36

52466 Novigrad - Cittanova

Hrvatska - Croazia